Tehnologii Incaltaminte Scott

ion-mask

Ion-mask™


Inivizibil celor care il poarta, stratul protector ion-mask™ este de pana la o mie de ori mai subtire decat firul de par uman. Tehnologia este molecular integrata pe suprafata materialului pentru a il face extrem de rezistent fara sa afecteze modul in care arata sau cum se simte la atingere. Mai mult, ion-mask™ isi pastreaza calitatile atat cat rezista si materialul si nu se deterioreaza datorita uzurii de zi cu zi. Materialul astfel tratat mentin piciorul uscat, impiedicand apa sa patrunda in interior si mentinand un ambiant placut. Pentru ca nu permite absorbtia apei sau a noroiului, ion-mask™ protejeaza impotriva petelor, facand papucii sa arate ca noi pentru mai mult timp.

 

 

 

 

 

eRide

Ergologic Ride™

 

Alergati natural:

1. Cu un mic profil Rocker si cu grosimea talpii mai subtire la calcai, designul unic al talpicii impune o poyitie corecta a corpului si o alergare cat mai naturala

2. Testele EMG efectuate la "Human Performance Lab" din cadrul Universitatii Calgary, indica faptul ca tehologia eRide este mult mai eficienta din punct de vedere energetic decat tehnologiile standard.

3. eRide pemite o o apasare pe toata talpa in timp ce ofera o platforma stabila si ce reduce socurile aferente. Forma unica se acomodeaza usor si celor care alearga pe calcai, pe toata talpa sau doar pe varfuri.

4. Forma Rocker de la calcai creaza un profil mai jos in zona cacaiului reducand astfel apasarea in zona acestuia.

5. Geaometria usor Rocker creaza o tranzitie mult mai facila intre diferitele faze ale mersului si o propulsie mai eficienta.

6. design-ul minimalist al talpii ofera o greutate redusa, plaseaza piciorul mai aproape de sol oferind in acelasi timp suficienta amortizare, protectie si tractiune.

 

 

 

eFit

Ergologic Fit™

 

Reprezinta un strat superior de piele sintetica utilizat pentru a forma un strat de structura in jurul piciorului. Sistemul foloseste ata materiale textile cat si piele sintetica pentru a integra partea superioara a pantofului in talpa acestuia, creind o structura potrivita performantei dar in acelasi timp si confortului. Partile superioare sunt cusute imbinat pentru a elimina punctele de presiune create de imbinarea mai multor straturi si pentru a permite carcasei sa se muleze uniform pe piciorul alergatorului.