Turbodown

 

O combinatie ideala intre Omni-Heat Thermal cu puf si captuseala Omni-Heat Reflective, au creeat TurboDown, tehnologia care reduce pierderea temperaturii in zonele cheie si te ajuta sa profiti la maxim de beneficiile aduse de puf si materialul sintetic

 


Produse cu aceasta tehnologie 

 


Turbodown Wave

 

TurboDown Wave este o constructie unica din doua straturi de puf ce sunt izolate cu Omni-Heat Thermal. In locul cusaturilor, materialele au fost sudate pentru a da un efect de val intre straturi. In acest fel se reduce pierderea de caldura prin intermediul cusaturilor. Este un puf premium rezistent la apa si izolare omni-heat. Constructie Wave ce elimina zonele reci.

 


Produse cu aceasta tehnologie 

 


Omni-Heat Reflective

 

Aceasta tehnologie te va ajuta sa iti mentii temperatura datorita punctelor de argint ce reflecta si pastreaza caldura generata de corp. Aceasta membrana este foarte respirabila si permite uscarea rapida. Reflecta caldura corpului, ofera respirabilitate crescuta, reduce nevoia de straturi groase, extrage si evapora umezeala si te pastreaza uscat.

 


Produse cu aceasta tehnologie 

 


Heat Seal

 

Heat Seal elimina necesitatea cusaturilor, creand zona ce cresc gradul de impermeabilitate, pierderea caldurii si deformarea pufului. Heat Seal este usor si subtire, perfect pentru imbracarea in straturi, ofera o pastrare imbunatatita a caldurii, reduce migratia pufului si reduce penetrarea apei.

 


Produse cu aceasta tehnologie 

 


Outdry Extreme

 

Primul echipament de ploaie impermeabil si respirabil, cu o membrana impermeabila in exterior si meterial usor si placut in interior ce extrage umezeala afara. Are cusaturi vulcanizate, extrage cu usurinta umezeala si te pastreaza uscat si are fermoare rezistente la apa.

 


Produse cu aceasta tehnologie 

 


Omni-Tech

 

Omni-Tech este tehnologia premium impermeabila. Aceasta garanteaza rezistenta la apa, respirabilitate si protectie impotriva vantului. Omni-Tech este rezistent la apa si respirabil, ofera rezistenta la vant, iar capacitatea de permeabilitate permite umezelii sa iasa de sub tesatura.

 


Produse cu aceasta tehnologie 

 


Omni-Wick Evap

 

Omni-Wick Evap este materialul care te pastreaza uscat si confortabil datorita construtiei care disperseaza transpiratia rapid pe o suprafata mare pentru evaporare accelerata. Materialul ofera confort ridicat la contactul cu pielea, se simte uscat chiar si cand transpiri, absoarbe si evapora umezeala foarte repede.

 


Produse cu aceasta tehnologie 

 


Omni-Wick

 

Omni-Wick trage transpiratia de la suprafata pielii si contribuie la o evaporare mai rapida, pastrandu-te mai uscat si confortabil.


Produse cu aceasta tehnologie 

 


Omni-Freeze Zero

 

Omni-Freeze Zero este materialul prevazut cu mici inele ce reactioneaza la transpiratie pentru a scadea temperatura materialului iar tu sa se simti mai racoros. Omni-Freeze Zero te mentine racoros o perioada mai lunga, scade temperatura materialului, extrage si evapora rapid umezeala si este confortabil la contactul cu pielea.


Produse cu aceasta tehnologie 

 


Omni-Freeze

 

Omni-Freeze consta intr-o tesatura special construita ce elibereaza caldura pentru ca tu sa te simti mai racorit. Materialul se simte racoros la atingere, este ideal pentru activitati aerobice, este confortabil la contactul cu pielea, extrage si ajuta la evaporarea rapida a umezelii.


Produse cu aceasta tehnologie 

 


Omni-Shade

 

Tehnologia care blocheaza undele ultraviolete de tip A si B (UVA si UVB), prevenind arsurile si actiunile pe termen lung asupra pielii. Blocheaza razele UV, reflectandu-le, si elimina necesitatea cremei protectoare.


Produse cu aceasta tehnologie 

 


Omni-Wind Block

 

Este membrana care ofera protectie impotriva vantului si asigura respirabilitate pielii, tinand departe raceala vantului si evaporand transpiratia. Este un material rezistent la apa, ultra-usor si respirabil. 


Produse cu aceasta tehnologie 

 


Omni-Shield

 

Omni-Shield te ajuta sa te pastrezi curat si uscat prin rezistenta la absorbtia lichidelor in tesatura, pentru a preveni patarea echipamentului. Acest material respinge petele si apa pe termen lung.


Produse cu aceasta tehnologie 

 


Omni-Shield Blood'n Guts

 

Acest tip de material are o formula speciala care dispune de doua linii de protectie pentru a preveni petele si pentru a le inlatura usor. Omni-Shield Blood'n Guts se curata usor, este respirabil si placut la atingere si prezinta un tratament impotriva petelor si murdariei de lunga durata.


Produse cu aceasta tehnologie