Nivelele de polarizare la ochelarii de soare Electric

Lentile polarizate Electric

 

De ce purtam lentile polarizate? Cu riscul de a suna stiintific, in momentul in care razele de solare lovesc o suprafata plana si reflectorizanta precum zapada, apa sau asfaltul, acestea converg ca niste mici sabii luminoase, ce sar inapoi stralucind orbitor. Aceasta lumina cauzeaza pierderea vederii pentru cateva momente, dezorientare sau dureri insuportabile de cap. Nu ne apucam acum sa intrebam Mama Natura de ce a inzestrat lumina cu astfel de puteri, dar putem sa ne protejam ochii de puterea abuziva folosind lentile polarizate.

Lentilele polarizate de la Electric ofera 100% protectie UV, contrast mare de culoare si reduce stralucirea luminoasa folosind un filtru optic polarizat mesterit de cei mai buni specialisti in fabricile Electric din Europa. 

 

lentile polarizate nivelul I

  Nivelul I: Lentile polarizate din policarbonat

  Lentilele polarizate din policarbonat de la Electric combina performantele policarbonatului cu caracteristicile filtrului optic polarizat. 

 

 

 

lentile polarizate nivelul II

  Nivelul II: Lentile polarizate Visual Evolution

  Lentilele polarizate Electric folosind tehnologia Visual Evolution combina caracteristicile exceptionale ale lentilelor polarizate pentru PC peste care se adauga un strat de melanina sintetica si alte straturi pentru a imbunatati experienta vizuala. 

 

 

lentile polarizate nivelul III

  Nivelul III: Lentile polarizate din sticla mineralizata

  Lentilele polarizate din sticla mineralizata de la Electric folosesc sticla optica pura, ce garanteaza claritate vizuala de neegalat, contrast si culori neperturbate.