Free-The-Ride

 

 

 

Profilul conceput special pentru riderii care cauta o placa care pluteste si se descurca pe fiecare tip de teren . De la paduri, la hornuri, la linii prin pillows, pentru partii si orice alt tip de zona, acest design imbina trei zone diferite care te vor ajuta sa tai prin powder fara nicio grija . Free- the- Ride camber incepe cu un camber pozitiv in tail, trece intr-o secțiune flat camber sub piciorul tin fata din și se termină cu un nose rocker pentru maxim de float . Produsul final al acestui amestec este o masina de ultra – agila de distrus powderul nose-ul dynamic pentru pow si mega aderenta pe partii si in conditii. Nose-ul rockered permite sa pluteasca si taie prin zapada mai adanc in timp ce zona de flat ofera mai mare stabilitate picior pentru un ride linistit. Tailul pozitive camber da acel snap de care are nevoie boardul in pow si in all-mountain.


Produse cu aceasta tehnologie 

 

 

 


Free Pop Rocker

 

 

 

Un nose si tail ridicate se intalnesc la mijloc cu o zona flat pentru un raspuns iesit din comun in orice zona. Partea flat da o stabilitate mare sub picior in timp ce rocker-ul da un plus de joaca placii, perfect pentru buttering. Perfecta pentru carvuri aggressive, stabila in zapada mare, totul e mai amuzant cand e stabil si placa raspunde mai usor.


Produse cu aceasta tehnologie 

 

 


MTNPOP Rocker 2.0

 

 

 

Cu MtnPOP este forma hybrid care da super putin contact cu zapada ceea ce inseamna un speed mai mare si un control mai bun. Combinatia de camber in capete cu rocker la mijloc transforma placile in cel mai bun partener de big mountain si mini-shred. Positive camber-ul te ajuta sa prinzi carvurile cele mai stranse, sa prinzi ollie-uri masive si iti da mega stabilitate in timp ce rocker-ul de la mijloc il face mai jucaus si perfect pentru o zi de distractie.


Produse cu aceasta tehnologie 

    


Stay Positive

 

 

 

Forma camber a fost mereu printre noi si va ramane in continuare datorita capacitatilor sale imbatabile. Aceasta iti va da cat pop ai nevoie, va prinde carvurile ca nicio alta placa si iti va da acea stabilitate de care ai mare nevoie la viteze mari sau cand distrugi muntii de powder. O gasesti la riderii profesionisti in street, backcountry, half pipe, intr-un cuvant, oriunde.


Produse cu aceasta tehnologie 

 

 

 


No Hang-Ups Rocker 2.0

 

 

 

Un design adus la un alt nivel. Cu zona de flat Diamond shaped de sub picioare de 30mm vei avea ollie-uri mai precise iar placa va avea un raspuns mai prompt dar va fi si mai jucausa. 


Produse cu aceasta tehnologie 

 

 

 


No Hang-Ups Pop 2.0

 

 

 

Combinatia dintre 3D Rocker la capete si positive camber vor face zona de contact mai ingusta ceea ii va da placii mai multa putere cu mega pop si carvuri super line, placute si aproape insesizabile.


Produse cu aceasta tehnologie 

 

 


Powder S

 

 

 

Powderul e esenta datului. Dar daca nu cauti un single-fin ci cauti un adevarat distrugator de munte, atunci o forma Powder S e ceea ce cauti. Nose-ul cu rocker se intalneste cu positive camber la mijloc si spre tail pentru un feeling de surf atunci cand tai si arunci zapada in toate partile!


Produse cu aceasta tehnologie