Returnare gratuită pentru comenzile de peste 299.99 lei

 

Pentru comenzile de peste 299.99 lei primul schimb (tur-retur) sau returnarea produselor sunt gratuite. În termen de 14 de zile de la primirea produsului, îl poți schimba cu un altul sau poți alege să îl returnezi, iar noi să îți rambursăm banii. În cazul returului, costul transportului este suportat de noi pentru comenzi peste 299 lei în cazul în care returnezi complet comanda sau returnezi parțial și valoarea produselor rămase la tine este de peste 299 lei. În caz contrar (comenzi sub 299 lei sau retur parțial cu valoarea produselor rămase la tine sub 299 lei), costul transportului este suportat de tine.

Bine de știut:

» Returnarea produselor cumparate se face prin curierat rapid sau la adresa noastră de corespondență din Bucuresti, str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1.
» Cheltuielile de transport sunt suportate de noi pentru primul schimb (tur-retur) sau pentru returnarea produselor, pentru comenzile de peste 299 lei. 
» Rambursarea banilor se va face în maxim 14 de zile de cand primim produsele de la curier, într-un cont bancar ales de tine. 
» Produsele returnate trebuie sa aiba etichetele originale și ambalajul original nedeteriorat. Vă rugăm ca la returnarea produselor să protejați ambalajul și produsele returnate cu o folie de hârtie suplimentară sau cu o folie de plastic.  
» Ești răspunzător pentru diminuarea valorii produsului, ca urmare a utilizării lui într-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile funcționării produselor. În cazul în care constatăm că produsul are o valoare diminuată putem decide să returnăm parțial valoarea produselor.

Pentru a returna un produs, te rugăm să completezi următorul formular: returnare produse.