Garanția Wintermag.ro

 

Pentru noi, succesul este direct proporțional cu satisfacția clienților noștri, astfel că fiecare produs comandat este acoperit de garanția Wintermag.ro. Daca ești nemulțumit de produsele primite sau ai orice alt motiv pentru care dorești să le returnezi, poți face acest lucru în termen de 14 de zile de la primirea lor.*

 

Foarte important de reținut:

» Returnarea produselor cumparate se face prin curierat rapid.
» Primul schimb (tur-retur) este GRATUIT pentru comenzile de peste 299 lei. Pentru comenzi de până în 299 lei, costurile sunt suportate de către client.
» Returnarea completă a comenzilor peste 299 lei sau parțială cu condiția ca valoarea produselor rămase să nu scadă sub 299 lei este GRATUITĂ**. Pentru comenzi de până în 299 lei sau pentru retururi parțiale care scad valoarea produselor rămase la client sub 299 lei, costurile de transport retur sunt suportate de către client.
» Rambursarea banilor se va face în maxim de 14 zile de cand primim produsele de la curier, intr-un cont bancar ales de tine.  
» Produsele returnate trebuie sa aibă etichetele originale și ambalajul original nedeteriorat. Vă rugăm ca la returnarea produselor să protejați ambalajul și produsele returnate cu o folie de hârtie suplimentară sau cu o folie de plastic. 
» Ești răspunzător pentru diminuarea valorii produsului, ca urmare a utilizării lui într-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile funcționării produselor. În cazul în care constatăm că produsul are o valoare diminuată putem decide să returnăm parțial valoarea produselor. 

 

Dreptul de returnare a produselor 

Clientul are dreptul de a notifica în scris S.C. Master Sport S.R.L că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, prin returnarea în acest termen a produsului cumpărat, cu toate accesoriile, clientul suportând cheltuielile de expediție conform legii române. Acest drept nu poate fi invocat în cazul în care produsele sunt ridicate de la sediul nostru. Cererile de returnare a produselor se vor face completând formularul de returnare a produselor.

În cazul în care ți s-a livrat un produs diferit față de ce ai comandat, te rugăm să ne semnalezi acest lucru printr-un email la contact@wintermag.ro sau telefonic la 0372125451. Interesul nostru este de a soluționa problema cât mai repede posibil, și în final de a onora comanda ta inițială. Bineînțeles, în acest caz taxele de transport vor fi suportate de noi. 

 

Pentru a returna un produs, te rugăm să completezi următorul formular: returnare produse

 

 

*Articolele de lenjerie intimă, precum chiloții sau boxerii nu se pot returna sau schimba.

 **Oferta este valabilă doar pentru primul schimb și primul retur al produselor. În cazul în care ați beneficiat pentru o comandă de schimb gratuit, nu mai puteți beneficia și de retur gratuit.