Oamenii din echipă a.k.a Summermagii și Wintermagii

 

Andrei Blaj
Dezvoltare, Co-Fondator

În 2008, a pornit Wintermag.ro împreună cu George, în jurul pasiunii lor comune pentru sporturile de iarnă. Andrei se ocupă de dezvoltarea afacerii, având grijă ca Wintermag și Summermag să fie the cool kids, adică mereu înaintea celorlalte site-uri de profil. Este pasionat de tehnologie și are mereu cate-o sugestie de aplicație mobilă pentru orice problemă ai avea. Schiază de la 15 ani cu un debut a-b-s-o-l-u-t fulminant pe pârtiile de la Vatra Dornei, se dă cu kite-ul, cochetează cu snowboard-ul și aleargă, având în palmares Semimaratonul Internațional București, Transmaratonul și EcoMarathon-ul. 

George Turtureanu
Operatiuni, Co-Fondator

Despre George putem spune, în primul rând, că este atent la detalii! Serios! George este mereu atent ca fiecare rotiță a afacerii să fie la locul ei și bine pusă în mișcare. Tot el este omul care se asigură că la sfârșitul lunii putem plăti salariile, furnizorii, sediul, utilitățile și tooot ce ar mai fi de plată. Iubește animalele și o aduce în fiecare zi la birou pe Teetz - the dog. 

 

Anca Bucur
Specialist marketing online, în echipa noastră din 2011

Anca se ocupă de partea de marketing și are grijă ca tot internetul să audă de Wintermag și Summermag. Atunci când nu este la birou pregătind campanii sau facând statistici, o găsiți pe bicicletă la vânătoare de QOM-uri sau antrenându-se pentru concursurile de alergare montană. În weekend-uri preferă turele lungi pe bicicletă.

 

Adrian Predescu
Specialist vânzări, în echipa noastră din 2013

Nu vrem să umplem toată pagina, așa vom enumera doar câteva dintre sporturile pe care Adi le practică: judo, karate, aikido, gimnastica, schi, orientare turistica, basket! Este absolvent ANEFS cu specializare în schi, practică artele marțiale de mic copil și chiar dacă are centura neagră nu ar trebui să-ți fie teamă să ne vizitezi la sediu! :)

 

Dan Herța
Suport Online Clienți, în echipa noastră din 2016

De cand se știe, Dan a fost mereu atras de sporturile extreme. A copilărit pe skate și BMX, iar pasiunea pentru ele a fost întrecuta doar de snowboarding. Preferă iarna și speră să vină Ice Age mai repede ca să se dea pe placă tot timpul. I-ar plăcea să stea toată ziua prin skate park-uri sau să dea linii noi prin zăpadă, dar știe că ai nevoie de ajutor în alegerea echipamentului, așa că îl găsești mai mereu pe chat, gata să te ajute cu informații și sfaturi. Oricum, după placă, skate și BMX, cel mai mult îi place să dea sfaturi :smile:

 

Teetz
Câine, în echipa noastră din 2016

The last but not the least! În ciuda aparențelor (câine gras), Teetz a alergat cot la cot cu noi la fiecare concurs montan de alergare la care am participat. Printre metodele ei preferate de antrenament se numără alergatul după băț, minge sau mâncare! Ca orice atlet care se antrenează cu cap, Teetz acordă foarte mare importanță recuperării. Dacă treci vreodată pe la sediul nostru și auzi sforăituri (da, da, sforăie!), să știi că noi nu dormim în timpul programului, e Teetz care se odihnește :) Pe timp de vară, merge în Vamă unde îi place tare mult să înoate. Când nu mănâncă sau doarme, Teetz se ocupă de pagina ei de Facebook.