Ce înseamnă eticheta Transworld Snowboarding Good Wood?


12345798_163579884001672_1523859236_n

Good Wood este cel mai prestigios și mai longeviv test pentru echipamentele de snowboard din lume!

Pe parcursul a 8 zile, 18 rideri profesioniști testează peste 400 de placi de snowboard în parkuri, pe pârtii și în pădurile din Winter Park, Colorado.

Fiecare rider are un stil aparte de dat ceea ce înseamnă că o placă este cu adevărat ieșită din comun atunci când îi surprinde pe toți cei ce au testat-o.

Cu atât de multe modele produse de toți constructorii de plăci și cu atât de multe stiluri de dat, testele Good Wood te vor ajuta să îți faci o idee mai bună despre ce model și brand este mai potrivit pentru tine și stilul tău.

Știind că prin cumpărarea unei plăci te angajezi la niște costuri destul de mari, atunci când vei lua o placă ce are eticheta Good Wood, vei putea fi sigur că acel snowboard este unul de care te vei bucura și nu vei regreta că îl ai în arsenalul tău.

Cum sunt scorate plăcile?

După mai multe ture cu fiecare model în parte, riderii evaluează 12 caracteristici ale plăcilor (carving, pop, flex, cum reacționează în park la sărituri și railuri, cum se comportă în condiții de all-mountain, etc.) pentru a scoate în evidență punctele forte și punctele slabe ale fiecărui model. Acestea nu sunt despicate pentru a le analiza construcția cu toate ca uneori câteva din ele se vor rupe pe parcurs.

Rezultatele sunt trimise către constructori ca feedback pentru a găsi noi metode de a construi și dezvolta tehnologii inovative.

Anul acesta Wintermag a reușit să sustragă 3 dintre plăcile care au câștigat acest premiu în sezonul 2015-2016 și astea sunt părerile testerilor despre ele:

Ride Burnout- ”Insane board. Placa perfecta pentru a te scoate din rutina zilnica. Este croita exact pentru riderul intermediate-expert de park, căruia îi place să stea mult în aer.”

Rome Mod Rocker- ”Alunecoasa si super super amuzanta, perfecta pentru buttering!”

Ride Berzerker- ”Placa potrivita pentru orice. E perfecta pentru carvuri agresive și totuși încă are flex pentru un park slushy. Nu exista ceva ce sa nu îmi placa la Berzerker!”