North vs. South Cavnic


 

O primăvară într-adevăr plină de evenimente în acest an. Weekendul care vine se anunță incendiar, mai ales în Cavnic, unde Brigada five-O organizează evenimentul Mountain Dew - North vs. South. Un team-battle între ce-i mai bun în sudul țării și ce-i mai bun în nord.

A sosit din nou perioada aceea a anului! Cea în care ne ridicăm palariile şi vă aducem la cunoştinţă că tradiţionalul nostru eveniment ce are loc de ani buni la final de  martie în zona Băii Mari şi care polarizează cei mai buni snowboarderi şi freeskieri din România, se desfăşoară şi anul acesta după coordonatele bine cunoscute.

Pregătiţi-vă pentru Mountain Dew – North vs. South!

Cavnicul ne va fi din nou gazdă ca şi-n anii trecuţi, doar că întreg snowpark-ul se va muta la baza pârtiei Roata, într-o zonă mai atractivă pentru rideri şi public. Paleta de elemente din tolba rafinată five-O rămâne una unanim apreciată, iar evenimentele din ultimii ani sunt o dovadă clară în acest sens. Totuşi, lăsaţi-va surprinşi şi fiţi pe fază la trufandale!

Formatul va suferi o modificare în acest an şi vom reveni la o formulă foarte apreciată nu de mult: cea de Team Battle. Schimbăm însă puţin calapodul şi inaugurăm varianta Mountain Dew North vs. South, după modelul AllStar Game-urilor de baschet sau hochei din America de Nord.

Despre petrecerea Mountain Dew - North vs. South nu trebuie să mai spunem nimic, fiindcă tradiţia locului ne obligă să menţinem un nivel onorabil şi nimeni nu s-a plâns vreodată. Puteţi fi doar siguri că vom face tot ce ne stă în puteri pentru a mulţumi pe toată lumea: rideri, public, groupies şi, nu în ultimul rând, pe noi înşine.

Deci, să recapitulăm:

  • sâmbătă, 26 martie 2011 - Cavnic, baza pârtiei Roata
  • set-up garantat cu elemente variate
  • snowboarding şi freeskiing la superlativ
  • Team Battle: Mountain Dew - North vs. South
  • afterparty în buna tradiţie a locului
  • amintiri pentru o viaţă

Vă mulţumim pentru atenţie şi vă aşteptăm la Cavnic!

Brigada voastră five-O pentru Mountain Dew - North vs. South