Participa si tu alaturi de Wintermag la Studiu Comert Electronic


pie-chartStudiu Comert Electronic este un eveniment national care rasplateste performantele in e-commerce. Evenimentul este in fapt un sondaj al cauri scop este de a actualiza informatiile obtinute in 2008 in urma “Studiului privind Dezvoltarea Comertului Electronic din Romania”, realizat tot de organizatorii GPeC (www.gpec.ro). Noi, Wintermag.ro sprijinim aceasta initiativa si va rugam sa completati studiul alfat aici, pentru ca impreuna sa ajutam la cresterea comertului online romanesc.

Avand in vedere dinamica pietei din ultimii 2 ani, dar mai ales efectele crizei economice care s-au resimtit in orice industrie, am hotarat sa actualizam datele din 2008 la nivelul anului 2010 pentru a putea observa daca si in ce sens exista modificari in comportamentul de consum al cumparatorilor online”, spune Andrei Radu, coordonatorul echipei de proiect.

La acest sondaj poate participa oricine indiferent daca sunt sau nu clientii vre-unui magazin online. Cei care completeaza chestionarul disponibil la www.studiucomertelectronic.ro au sansa de a intra in cursa pentru premiile in valoare totala de 12.709 lei, oferite de cele 44 de magazine online, printre care si Wintermag.

Daca inca nu ai completat chestionarul mai ai timp doar pana pe 15 ianuarie, data limita de inscriere. Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti, folosind sistemul Random.org, in data de 20 ianuarie 2011, iar lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul Studiului. Sumarul executiv al Studiului va fi disponibil publicului larg in prima parte a lunii martie 2011, dupa analizarea si interpretarea rezultatelor.