Consultanţa prin telefon: Program L-V 09:00-18:00
0377.101.403
Cosul tau (0 produse)

Nu aveţi niciun produs în coş.

Total plata: 0,00 lei

Finalizează comandă
 


Manager Portofoliu Produse
Summermag.ro, Wintermag.ro
 

Descrierea postului:

 

Ca manager al portofoliului de produse, vei fi responsabil cu:

- Completarea și administrarea portofoliului de produse (conform unei proceduri standard pe care o vom pune la dispoziție) pentru site-urile noastre: www.wintermag.ro și www.summermag.ro

- Managementul calității informațiilor ce apar pe site (descrierea produselor, poze, corectitudine gramaticală) atât pentru produsele adăugate de tine, cât și pentru cele introduse anterior (dacă observi că există probleme în descrierea acestora sau în modul în care sunt prezentate pe site).

 

Descrierea candidatului ideal:

 

Te așteptăm la noi în echipă dacă ai următoarele calități:       

- Te exprimi ușor în scris și știi să utilizezi corect regulile gramaticale

- Utilizezi limba engleză, cel puțin la nivel mediu

- Ai cunoștințe minime de utilizare a Microsoft Office, Photoshop, Internet

- Ai bune abilități de organizare și gestionare a timpului

- Acorzi atenție detaliilor

- Finalizezi task-urile în timp util

- Îți place sportul și ai cunoștințe despre echipamentele sportive (reprezintă un atu)

 

 

Oferta noastră:

Pe noi ne interesează să avem un catalog de produse cât mai complet și variat. Prin urmare, ne așteptăm ca tu să introduci cât mai multe produse pe site-urile noastre. Punem foarte mult accent pe calitate, prin urmare ținem morțiș ca descrierea produselor să fie bine făcută, fotografiile alese să prezinte produsul cât mai bine pentru cumpărătorul final, iar limba română să fie utilizată corect.

Plata se va face în funcție de numărul de produse nou adăugate în catalog. Prin urmare, logica este simplă: cu cât vei adăuga mai multe produse, cu atât vei încasa mai mulți bani. Pentru ca toată lumea să fie fericită, adică noi să avem toate produsele adăugate în catalog, iar tu să câștigi bine, numărul minim de produse pe care ne așteptăm să îl introduci pe lună este de 400.

Îți oferim posibilitatea de a îți organiza timpul cum vrei tu și te lăsăm pe tine să alegi de unde vrei să lucrezi: de acasă, din parc sau, dacă ești din București, de la biroul nostru. Tu decizi. 

 

Pentru a aplica trimite un email cu CV-ul tău la adresa: andrei@wintermag.ro. În email poți include și alte informații relevante despre tine.