Freeride Challenge Tour 2012 – concurs de schi si snowboarding la Borsa, Sinaia si Balea Lac


Freeride Challenge Tour 2012-primul circuit de freeride care are loc in tara noastra, competitie adresata deopotriva schiorilor si iubitorilor de snowboarding, constand in coborarea pe un traseu la alegere, intr-o zona prestabilita. Intrecerile se vor desfasura pe parcursul a doua etape si o finala, sectiunile de participare fiind schi (fete si baieti), snowboard (fete si baieti) si Nord vs. Sud, sectiune pe echipe formate din 7 concurenti si un capitan.

Etapa de inceput a avut loc la Borsa - Vf. Gargalau, cea de-a doua va fi la Sinaia - Valea lui Carp, cei mai buni rideri urmand a fi desemnati in urma finalei programate intre 27 si 29 aprilie, la Balea Lac.

Prima etapa s-a desfasurat in zona Muscheta, la categoria ski băietI, în două manse, la final arbitrii luând în calcul cel mai bun punctaj avut pe una singură. Câstigătorii au fost stabiliti cu dificultate, nivelul competitorilor fiind apropiat ca valoare. La final primul loc a fost ocupat de Sorin Pârâu (76 puncte) urmat pe podium, la egalitate (75 puncte), de Cătălin Nătăras si Mihai Tarea. Punctarea s-a făcut după trei criterii: linie, control dinamic si stil.

 

Mai multe informatii: www.freeridechallenge.ro

[vsw id="W7jxwtIG5RA" source="youtube" width="425" height="344" autoplay="no"]